Hallo cultuuraanbieder!

DOEN! werkt samen met een grote groep ZZP-ers en andere culturele aanbieders die inmiddels een onmisbare plek hebben verworven binnen CmK. Heb je wel ervaring in je culturele vakgebied, maar minder of geen met het geven van les? Wij helpen je! 

Jouw voordelen
Wanneer je je aansluit bij ons culturele netwerk bieden we je tal van scholingsmogelijkheden, begeleiding en een brede werkomgeving. Je kunt het verschil maken voor een fantastische doelgroep; kinderen binnen het basis- en voortgezet onderwijs. Daarnaast biedt DOEN! je een hoge dosis autonomie, vrijheid en ruimte voor maatwerk onderwijs. Misschien wil je niet per se voor de klas, maar wel helpen met het opzetten van out-of-the-box lesmateriaal. Ook dat is mogelijk.

Wij zijn op zoek naar nieuw talent, dus sluit je aan en wees welkom in onze kring!

Cultuuraanbieders

Cultureel Navigeren

Voor (nieuwe) aanbieders in het onderwijsveld hebben we een praktijkgerichte cursus ontwikkeld: Cultureel Navigeren. In de cursus wordt steeds verder ingezoomd op kunst en cultuur binnen het onderwijslandschap. Zo leer je met eenvoudige praktische tips hoe jij zelfverzekerd voor de klas kunt staan. De cursus bestaat uit 4 lessen van 2 uur wordt gratis aangeboden door de intermediairs van DOEN!

SamenScholing

Wil jij je verder ontwikkelen als zelfstandig professional binnen cultuureducatie? Of wil jij als zzp’er je werkveld verbreden op dit vlak? Dan is het initiatief SamenScholing wellicht hét scholingsprogramma voor jou. Het wordt aangeboden door de penvoerders die de landelijke regeling Cultuureducatie met Kwaliteit uitvoeren.

Creativiteit is de vaardigheid van leerlingen om
ideeën te bedenken en dingen te creëren die nieuw,
verrassend en waardevol zijn voor het kind zelf.

Jan & Ko | Creatief in Onderwijs