Voor cultuuraanbieders

DOEN! werkt samen met een grote groep ZZP-ers en andere culturele aanbieders die inmiddels een onmisbare plek hebben verworven binnen CmK. Heb je wel ervaring in je culturele vakgebied, maar minder of geen met het geven van les? Wij helpen je! Speciaal voor onze cultuuraanbieders hebben we de training Cultureel Navigeren ontwikkeld. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent, dus wees welkom in onze kring!

Cultuuraanbieders

Cultureel Navigeren

De intermediairs van DOEN! hebben een praktijkgerichte cursus ontwikkeld voor (nieuwe) aanbieders in het onderwijsveld: Cultureel Navigeren. In de cursus wordt steeds verder ingezoomd op kunst en cultuur binnen het onderwijslandschap. De cursus bestaat uit 4 lessen van 2 uur wordt gratis aangeboden door de intermediairs van DOEN!

SamenScholing

Wil jij je verder ontwikkelen als zelfstandig professional binnen cultuureducatie? Of wil jij als zzp’er je werkveld verbreden op dit vlak? Dan is het initiatief SamenScholing wellicht hét scholingsprogramma voor jou. Het wordt aangeboden door de penvoerders die de landelijke regeling Cultuureducatie met Kwaliteit uitvoeren.

Creativiteit is de vaardigheid van leerlingen om
ideeën te bedenken en dingen te creëren die nieuw,
verrassend en waardevol zijn voor het kind zelf.

Jan & Ko | Creatief in Onderwijs